NOVICE
  PREBERI VEČ 
 


  PREBERI VEČ
 
  PREBERI VEČ

PREDNOSTI SODELOVANJA
Kragelj arhitekti smo mednarodni tim specialistov za workplace svetovanje, design in arhitekturo.  Podjetjem pomagamo izboljšati poslovno učinkovitost z optimizacijo delovnih prostorov in procesov.  Tudi vam lahko:

  • Pomagamo pri odločanju v projektih gradnje in prenove poslovnih objektov
  • Izdelamo prostorske rešitve za produktivnejše delo in sodelovanje zaposlenih
  • Ocenimo investicijo in ekonomske koristi prenove ali selitve v optimalnejše prostore
  • Izpeljemo interna izobraževanja o novih, učinkovitejših konceptih dela

PREBERI VEČ
 

STORITVE
WORKPLACE SVETOVANJE
Zaposleni, ki imajo boljše pogoje za delo, so bolj učinkoviti, njihova podjetja pa uspešnejša. Naše storitve vključujejo strateško načrtovanje, nepremi- čninske analize, change management in drugo.

  PREBERI VEČ
 

ARHITEKTURA
Skupaj z naročniki in partnerji snujemo objekte, ki delujejo dobro navzven in navznoter.  Tako poslovne stavbe kot stanovanjske objekte.  Vsem pa je skupna estetika, udobje, učinkovitost in funkcionalnost.

  PREBERI VEČ
 

DESIGN
Živimo oblikovanje.  Oblikujemo prostore za delo in bivanje, za nakupovanje, rekreacijo in oddih.  Obliku- jemo tudi razne izdelke ter vizuelno komunikacijo za podporo blagovnim znamkam naročnika.    

  PREBERI VEČ

ZADNJI PROJEKTI


Grey Ljubljana

Trgovina Si.mobil BTC

Kmag

Impakta

Trgovina Si.mobil Prešernov trg

Liko Pris

Stanovanjska hiša Črna vas

Stanovanjska hiša Lesno Brdo

NAROČNIKI


KONTAKTIRAJTE NAS ZA VEČ INFORMACIJ


Z veseljem izdelamo ponudbo za vaš projekt, naredimo oceno investicije in preliminarno časovnico izvedbe.  Projektov ne delimo na velike in majhne, ampak na zanimive in zelo zanimive.
PRIJAVA NA E-NOVICE


Berite med prvimi naša razmišljanja o novih konceptih delovnih prostorov, sodobnih načinih dela ter novice o naših projektih, storitvah in dosežkih.

 E-PRIROČNIK
11 POGOSTIH NAPAK PRI PRENOVI POSLOVNIH PROSTOROV ALI SELITVI... IN KAKO SE JIM IZOGNITI


Vnesite svoj email in prenesite strokovni priročnik z rešitvami za najpogostejše in najbolj drage napake v workplace projektih.

Kliknite za več informacij o publikaciji


Dokument je še posebej namenjen direktorjem podjetij, odgovornim osebam za strateški razvoj ter splošna in kadrovska vprašanja, vodjem tehničnih sektorjev in drugim sodelavcem, ki skrbijo za razvoj delovnega okolja v podjetju.