Anetta Pizag

Glavni svetovalec ZA OBLIKOVANJE delovnega mesta

Anetta je svetovalka za oblikovanje delovnega mesta in raziskovalka, specializirana za ustvarjanje pozitivnega delovnega okolja, ki je usklajeno z namenom in kulturo organizacije, spodbuja zdravje in dobro počutje ter ljudem omogoča, da uresničijo svoj potencial.

Anetta razume ljudi, značilnosti posameznih lokacij in metode učinkovitosti ter je usposobljena in izkušena na področjih arhitekture, gradbeništva ter raziskav oblikovanja na osnovi podatkov, sindroma bolne stavbe, psihologije in vodenja podjetja.

Preden je ustanovila podjetje, ki se ukvarja s svetovanjem na področju dizajna, je Anetta delala kot arhitektka ter svetovalka za delovno okolje v Evropi, na Novi Zelandiji in v Avstraliji ter opazila, da veliko delovnih okolij še vedno temelji na starem konceptu »pisarne«, ki danes ni več ustrezen.

Anetta meni, da smo najučinkovitejši, ko delujemo v pravem okolju, ki lahko spremeni naš odnos do dela. Podjetja želi preoblikovati iz skupin, ki se skupaj borijo za preživetje, v uspešne delovne skupnosti, ki prinašajo izjemne rezultate.

Nedavno je objavila knjigo »Ustvarjanje uspešnega delovnega prostora«, ki predstavlja preprost okvir ter vključuje obsežno paleto praktičnih in zmogljivih orodij za oblikovanje.

Anetta vodi lastno svetovalno podjetje PIZAG s sedežem v Melbournu v Avstraliji in sodeluje s Kragljem pri projektiranju delovnih mest in strateških projektih v Evropi.

Related content

Kako povečati produktivnost in finančno uspešnost s pametnejšo zasnovo delovnih prostorov?

Katere so napake, ki se jih morate izogniti?

Pridobite svoj brezplačni vodnik zdaj!