Dr. Nigel Oseland

Vodja strategije za delovno mesto

Nigel Oseland je vodja strategije za delovno mesto, okoljski psiholog in vodja upravljanja sprememb, ki razume človeške izkušnje oz. se zaveda, s kakšnim vedenjem lahko zagotovimo večjo angažiranost in boljše rezultate na delovnem mestu ter zagotovimo želene spremembe.

Nigel si prizadeva za delovna okolja, ki ustrezajo vsem tipom osebnosti. Trdno verjame v način oblikovanja, ki upošteva izsledke raziskav, ter že več desetletij raziskuje vpliv okolja na uspešnost posameznikov in organizacij.

S strankami rad gradi zaupanja vredne, dolgoročne odnose. Z njimi tesno sodeluje, da bi razumel njihove cilje in potrebe ter ustvaril edinstvena, prilagojena in stroškovno učinkovita delovna mesta, ki povečujejo koncentracijo, sodelovanje, ustvarjalnost in operativno učinkovitost.

Nigel pogosto pomaga pri razvoju novih izdelkov in storitev, ki ustrezajo nenehno spreminjajočim se zahtevam njegovih strank, ter oblikovanju in ustvarjanju agilnega delovnega okolja na osnovi najsodobnejših tehnologij za oblikovanje delovnih prostorov.

Nigel Oseland je priznan mednarodni govornik ter avtor oz. soavtor več člankov in knjig, kar med drugim vključuje knjigo »Izboljšanje produktivnosti pisarn – praktični vodnik za poslovneže in vodje objektov«. Leta 2003 je ustanovil cikel konferenc Workplace Trends, ki so prerasle v dogodek, ki se ga dandanes udeležijo nešteti strokovnjaki za oblikovanje in upravljanje delovnega mesta.

V okviru svetovalne kariere je Nigel sodeloval že s številnimi vodilnimi finančnimi, maloprodajnimi in tehnološkimi podjetji z vsega sveta, vključno z BP, Shell, Barclays, Deutsche Bank, GSK, Morgan Stanley, IBM in Visa International. Je direktor lastnega svetovalnega podjetja Workplace Unlimited, ki ima sedež v Londonu, s Kragelj arhitekti pa sodeluje pri projektih strategije na delovnem mestu v celinski Evropi.

Sorodne vsebine

Kako povečati produktivnost in finančno uspešnost s pametnejšo zasnovo delovnih prostorov?

Katere so napake, ki se jih morate izogniti?

Pridobite svoj brezplačni vodnik zdaj!