Si.mobil

Ljubljana, Slovenia

Si.mobil je prvi slovenski mobilni operater v zasebni lasti, ki ponuja visoko kakovostne storitve po nizkih cenah in ima 30-odstotni tržni delež. Od odprtja leta 1999 je podjetje ohranilo drugo mesto, s katerim želi postati vodilna na trgu. Si.mobil je v lasti Telekom Austria Group, ki je vodilno telekomunikacijsko podjetje v Srednji in Vzhodni Evropi, ki deluje na 8 trgih in oskrbuje 23 milijonov strank.

Si.mobil še naprej spreminja stanje mobilne tehnologije v Sloveniji in regiji. Družba je bila prvi mobilni operater, ki je tržil besedilna sporočila, prvi, ki je zagotavljal visoke hitrosti prenosa podatkov prek tehnologije EDGE, in tudi prvi, ki je ponudil storitve prek omrežja LTE. Konec leta 2014 je Si.mobil tehnologijo LTE prinesel 75% slovenskega prebivalstva.

Družba je leta 2013 zaposlovala 418 ljudi, ki so brezhibne mobilne storitve zagotavljali 679.200 strankam, kar je 2,5 -odstotna rast v primerjavi s prejšnjim letom. Konec tretjega četrtletja 2014 se je število strank povečalo na 683.200.

Zaveza Si.mobila k ravnovesju poklicnega in osebnega življenja je družbi prinesla certifikat Družini prijazno podjetje ter odličen ugled tako med iskalci zaposlitve kot mobilnimi podjetji.

Po zaključku velikega projekta prenove delovnega mesta, ki ga vodi Kragelj, je leta 2013 Si.mobil prejel nagrado za najboljšega delodajalca leta med velikimi podjetji. Družba je tudi večkrat prejela mednarodno priznano nagrado Superbrands.

Kragelj for Si.mobil

Sorodne vsebine

Kako povečati produktivnost in finančno uspešnost s pametnejšo zasnovo delovnih prostorov?

Katere so napake, ki se jih morate izogniti?

Pridobite svoj brezplačni vodnik zdaj!