Konferenca o oblikovanju delovnega mesta Podpora vašemu poslovnemu uspehu s strateškim oblikovanjem

September 30, 2021 Rikli Balance Hotel, Bled, Slovenia

Konferenca o oblikovanju delovnega mesta je vodilna konferenca v Srednji Evropi o delovnih mestih, ki maksimira individualno, timsko in poslovno uspešnost.

Konferenca se poglobi v ustvarjanje fizičnega in virtualnega delovnega okolja, ki prispeva k boljšemu sodelovanju, sodelovanju, inovativnosti in produktivnosti. Ta celodnevni dogodek, ki temelji na izkušnjah, vsako leto poteka v Sloveniji, zdaj na prestižnem Kongresni center Brdo. Pritegne mednarodno občinstvo in ima široko paleto strokovnih govorcev.

Kdo ima lahko koristi od udeležbe

Udeležba na tem dogodku ima lahko vsak odločevalec in ponudnik storitev, ki sodeluje pri ustvarjanju novega delovnega mesta ali nadgradnji obstoječega prostora. Imamo mednarodno občinstvo naprednih voditeljev in strokovnjakov, ki si prizadevajo ustvariti visoko zmogljivo delovno okolje in si želijo spoznati ljudi, kraje in prihodnost dela.

Konferenca skupaj z voditelji podjetij in odločevalci, ki so odgovorni za strateški razvoj svojih organizacij

Najlepša hvala za vse. Predstavitve so bile zelo uporabne in spodbujale k razmišljanju, organizacija konference pa odlična.

Peter Razpotnik, Finančni direktor, Loterija Slovenije d.d.

Zakaj je ta konferenca zaživela

Konferenca je nastala v partnerstvu Kragelja in dr. Nigela Oselanda (stratega na delovnem mestu, vodje sprememb in okoljskega psihologa, direktorja podjetja Workplace Unlimited, Združeno kraljestvo).

Ekipa Kragelj, ki jo vodi Alenka Kragelj Eržen, uspešno sodeluje z Nigelom pri projektih preoblikovanja delovnega mesta že od leta 2012. Delo skupaj nam je vedno v prid, saj smo vsi navdušeni nad tem, kako lahko fizično okolje vpliva na človekovo vedenje in uspešnost. strastno postavlja ljudi v središče oblikovanja delovnega mesta.

Leta 2017 smo videli potrebo po širjenju znanja o strateškem oblikovanju delovnih mest v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. To konferenco smo ustanovili, da bi odločevalcem dali znanje za ustvarjanje pametnejših delovnih okolij – prostorov, ki delujejo kot nosilci poslovnega uspeha.

Alenka in Nigel sta tudi redna govornika na letni konferenci.

Dobil sem veliko idej, kako bi se naši ljudje na A1 počutili bolje in bolj produktivni. Zadovoljstvo z delovnim okoljem zagotovo vodi k večji ustvarjalnosti in inovativnosti.

Ana Špec Brezovar, Strokovnjak za kadre, A1 Slovenija

360-stopinjski pogled na spremembo delovnega mesta

Vsako leto konferenca predstavlja mešanico povratnih in novih predstaviteljev z različnih področij. Prejšnji govorci so vključevali strokovnjake za oblikovanje delovnega mesta, poslovno strategijo in upravljanje, razvoj blagovnih znamk, informacijsko tehnologijo, uporabniško izkušnjo, človeške vire, kulturo na delovnem mestu, dobro počutje in vodenje projektov.

Namen konference je 360-stopinjski pogled na oblikovanje in izvajanje delovnega mesta. Naš cilj je pripraviti udeležence, da sprejemajo informirane odločitve v vseh fazah projekta spremembe, tudi če naletijo na nenavadne ali nepričakovane situacije.

Naši izkušeni govorci razpravljajo o teoretičnih raziskovalnih spoznanjih in učenju iz resničnega življenja, vključno s študijami primerov projektov z različnimi cilji in izzivi. Program se vedno dotika trenutnih trendov in perečih vprašanj, kot so agilno delovno okolje ali odprto okolje. Namen predstavitev je jasnost z ločevanjem mitov od dejstev in izpostavljanjem pogostih napak ter priložnosti.

Multidisciplinarno okolje se je izkazalo za plodno podlago za razprave. Nekateri najbolj dragoceni vpogledi pogosto izhajajo iz odprtih pogovorov v sobi in na kanalih družbenih medijev konference. Vse vabimo k sodelovanju in postavljanju globokih vprašanj, ki spodbujajo razmišljanje.

To je bila ODLIČNA konferenca! Z lahkoto bi rekli, da so se ljudje radi učili; nekaj rok je bilo vedno dvignjenih, fotografirali so diapozitive. Vključeno tudi sam. 🙂

Luka Milković,
Business Manager, Steelcase Hungary & Adriatics

Zakaj se udeležiti

Konferenca o oblikovanju delovnih mest se je razvila v vodilni dogodek na tem področju v Srednji vzhodni Evropi in širše. Pritegne na stotine udeležencev in vse večje število razstavljavcev in sponzorjev.

Konferenca ima sloves, da ponuja preizkušene in praktične odgovore na kompleksna vprašanja. Udeleženci nam pogosto povedo, da so se naučili več, kot so pričakovali. Ljudje zapustijo konferenco, pripravljeni ustvariti pozitivne spremembe na svojem delovnem mestu in v praksi. Prepričani so, da bodo s pametnimi strategijami imeli koristi podjetja, ljudje in okolje.

Dobro zasnovano delovno mesto, pripravljeno za prihodnost, pomeni izboljšano angažiranost, dobro počutje in izkušnje zaposlenih. Pomeni učinkovitejšo komunikacijo, sodelovanje in inovativnost. In to pomeni povečanje zaključka, skupaj s hitro donosnostjo naložbe.

Na konferenci o oblikovanju delovnega mesta se obravnavajo vse te prednosti in še več. Raziskujemo merila uspeha, ki so najbolj pomembna v današnjem hitro spreminjajočem se okolju dela.

Spoznal sem pomen ustvarjanja delovnega okolja, ki spodbuja angažiranost in inovativnost zaposlenih. Kar je bistveno za uspeh vsakega podjetja.

Dr Katarina Katja Mihelič, Univerza v Ljubljani, Ekonomska fakulteta

Sponzorstvo in možnosti razstavljanja

Podjetjem, katerih izdelki ali storitve ustrezajo potrebam našega občinstva, ponujamo sponzorsko in razstavno priložnost.

Sponzorje in razstavljavce promoviramo pred, med in po dogodku z različnimi tržnimi kanali. Pomagamo jim tudi pri povečanju njihove naložbe z uporabo analitičnega pristopa in jim predstavimo ključne statistične podatke o občinstvu.

Na dogodku prestižni razstavni prostor zagotavlja visoko prepoznavnost našim partnerjem. Sponzorji in razstavljavci lahko predstavijo svojo blagovno znamko in se povežejo s svojim ciljnim trgom.

Z interakcijami iz oči v oči lahko vzpostavijo povezane odnose z organizacijskimi voditelji in odločevalci, ki želijo vlagati v svoja delovna mesta in želijo ohraniti konkurenčno prednost.

Za informacije o sponzorstvih in možnostih razstavljanja obiščite prvi obisk Spletna stran Workplace Design Expo.

Medijski partner

Potopna izkušnja

Konferenca o oblikovanju delovnega mesta je zanimiv, interaktiven dogodek, kraj pa je pomemben del izkušnje. Kongresni center Brdo je najsodobnejši, večkrat nagrajen objekt, namenjen podpori dobrega počutja, izboljšanju komunikacije in čim večjemu učenju.

Stavba, obdana z zavarovanim naravnim habitatom, ima osupljiv razgled, veliko dnevne svetlobe in nizek okoljski odtis. Sobe so opremljene s prilagodljivim pohištvom in prvovrstno multimedijsko tehnologijo.

Ta inteligentno zasnovan objekt, osredotočen na človeka, ponuja popolno okolje za spoznavanje prostorov, ki koristijo ljudem, podjetjem in okolju.

Zelo sem bil zadovoljen s temami konference in s tem, kako so jih govorci predstavili na preprost in praktičen način.

Gorazd Golob, Vodja poslovnega razvoja, GANTNER Electronic Austria

Združite poslovna potovanja z užitkom

Konferenca o oblikovanju delovnega mesta za udeležence in njihove goste ponuja različne programe prostega časa. Poleg tega posestvo Brdo ponuja številne možnosti za sprostitev in zabavo. Na dosegu roke so tudi nekatere vrhunske slovenske naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti.

Čeprav je Slovenija majhna država, ima veliko za ponuditi. Prav tako je vredno spoznati njene prebivalce. Slovenci zagotovo vemo nekaj o tem, kako najti popolno ravnovesje med delom in življenjem. V raziskovalnem poročilu za leto 2020 je bila Ljubljana razglašena za drugo najmanj izgorelo mesto na svetu.

Če ste v Sloveniji ali okoli nje in želite izvedeti vse o oblikovanju delovnega mesta in sodobnih delovnih praksah, potem je to konferenca za vas.

Kaj je vključeno

Konferenca obsega celodnevne informativne predstavitve in panelne razprave v povezavi z razstavo Technology & Business Expo, ki poteka na razstavnem prostoru centra. Dogodek ponuja veliko priložnosti za mreženje v navdihujočem in prijaznem vzdušju. Za naše udeležence je dragoceno, da lahko izmenjajo izkušnje in vzpostavijo odnose z drugimi voditelji organizacije, odločevalci, ponudniki storitev in dobavitelji. Konferenca o oblikovanju delovnega mesta je gostinski dogodek. Tistim, ki se ne morete osebno udeležiti konference, je na voljo virtualna udeležba prek pretočnega predvajanja v živo in spletnih pogovorov. Veseli bi bili, če ste del letošnjega dogodka, slišite vaše poglede in vam pokažemo, kako lahko ustvarite visoko zmogljivo okolje za svoje ekipe ali stranke.

Obiščite WorkplaceDesign.si če želite izvedeti več in si zagotoviti mesto.

September 30, 2021 Rikli Balance Hotel, Bled, Slovenia

Kako povečati produktivnost in finančno uspešnost s pametnejšo zasnovo delovnih prostorov?

Katere so napake, ki se jih morate izogniti?

Pridobite svoj brezplačni vodnik zdaj!