Creativity in the workplace also means increased bonding, teamwork, and talent retention. When you create a work environment of interaction, engagement, and respect, you gain the double benefits of innovative thinking and increased productivity.

BIG SEE debata Kje, kdaj, kako delam?

Način, na katerega delamo, se je v zadnjih letih močno spremenil. Spreminja se tudi razumevanje vpliva, ki ga ima dobro oblikovan delovni prostor na produktivnost, kreativnost in počutje zaposlenih.

Na BIG SEE debati Kje / kdaj / kako delam? je Alenka Kragelj Eržen (Kragelj arhitekti), skupaj s Primožem Boršičem (P Plus arhitekti) in dr. Majo Fesel Kamenik (HRM One, Beep Institute) razmišljala o “novi generaciji” delovnih prostorov in kako lahko s premišljeno zasnovanimi prostori podpremo vizijo, kulturo in poslovno uspešnost podjetja.

V pogovoru je Alenka, direktorica in vodilna arhitektka podjetja Kragelj arhitekti, poudarila prednosti celostnega pristopa k prenovi ali gradnji delovnih prostorov. Kot arhitekturni biro, ki je specializiran za workplace projekte, je podjetje že pred leti svojemu portfelju storitev dodalo tudi poslovno svetovanje.

Takšna specializacija in širitev strokovnih disciplin omogoča celovito podporo naročniku in med drugim vključuje feasibility študije, test fit analize, načrtovanje in vodenje projekta, change management programe, programe za krepitev poslovne kulture in znamčenja podjetja, izobraževanja o novih workplace konceptih ter novih načinih dela zaposlenih in drugo.

Razpravljalci so se na debati pogovarjali tudi o tem, kakšne delovne prostore potrebujejo zaposleni za učinkovito delo in kateri dejavniki najbolj vplivajo na dobro počutje zaposlenih in obiskovalcev v delovnih prostorih.

Med poslušanjem posnetka boste med drugim izvedeli o tipih organizacije prostorov, o specifikah po posameznih branžah in o tem, kakšni koncepti delovnih prostorov v povprečju bolj spodbujajo sodelovanje, pripadnost podjetju, kreativnost in delovno uspešnost zaposlenih.

Vabljeni k ogledu posnetka debate Kje / kdaj / kako delam?

Related content

Share content

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
https://zavodbig.com/big-see-debate-2023/

Sorodne vsebine

Delite vsebino

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Kako povečati produktivnost in finančno uspešnost s pametnejšo zasnovo delovnih prostorov?

Katere so napake, ki se jih morate izogniti?

Pridobite svoj brezplačni vodnik zdaj!