Najnovejša vsebina

BSH Living Office

Podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. je začelo izvajati velik projekt organizacijskih sprememb, da bi utrdilo svoj položaj vodilnega podjetja v panogi, osredotočenega na stranke.

Dizajniraj lepši svet

Nadaljuj kariero v ekipi Kragelj.

Odtisni svoj kreativni pečat na pomembnih projektih doma in v tujini. V vlogi, ki najbolje ustreza tvojim talentom, izkušnjam in znanju.

Zakaj mi?

Kragelj arhitekti že od leta 1998 ustvarjamo arhitekturne, svetovalne ter oblikovne rešitve za poslovne in zasebne naročnike.

Kot specialisti za oblikovanje delovnih prostorov in trajnostno arhitekturo smo partner uspešnim slovenskim in mednarodnim podjetjem ter organizacijam.

Imaš, kar iščemo?

Cenimo radovednost in timski duh, močno željo po rasti in napredku ter strastno zavezanost pametnemu designu, s katerim naročnikom polepšamo življenje.

Iščemo ljudi, ki so pripravljeni tvegati, imajo znanja z več področij ter odlično sodelujejo s strankami. Ključnega pomena je originalna kreativnost – in tudi občasni genialni prebliski! – ko gre za iskanje najboljših rešitev za izzive naročnikov.

Stopi v stik z nami …

Za dobre, dolgoletne odnose s strankami se lahko zahvalimo naši ekipi nadarjenih, inovativnih in tesno povezanih sodelavcev.

Ali si ti tisti, ki ga iščemo?

Navduši nas s svojim portfeljem in kratko predstavitvijo.