Najnovejša vsebina

BSH Living Office

Podjetje BSH Hišni aparati d.o.o. je začelo izvajati velik projekt organizacijskih sprememb, da bi utrdilo svoj položaj vodilnega podjetja v panogi, osredotočenega na stranke.

Dizajniraj lepši svet

Nadaljuj kariero v teamu Kragelj arhitekti.

Odtisni svoj kreativni pečat na pomembnih projektih doma in v tujini. V vlogi, ki najbolje ustreza tvojim talentom, izkušnjam in znanju.

Zakaj mi?

Kragelj arhitekti že od leta 1998 ustvarjamo arhitekturne, prostorske in oblikovne rešitve za poslovne in zasebne naročnike. 

Kot specialisti za workplace design in trajnostno arhitekturo smo partner številnim uspešnim slovenskim in mednarodnim podjetjem in organizacijam.

Imaš, kar iščemo?

Cenimo samostojnost in timski duh, močno željo po rasti in napredku ter nepopustljivost, iznajdljivost in originalno kreativnost (tudi občasne genialne prebliske!), ko gre za iskanje najboljših rešitev za izzive naročnikov.

Prijavi se …

Dosežki podjetja in zadovoljni naročniki so zasluga teama nadarjenih, inovativnih in tesno povezanih sodelavcev. Pridruži se ekipi, prijavi se na eno od prostih delovnih mest in, če iščemo ravno tebe, pričakuj povabilo na osebni razgovor.

Prosta delovna mesta