Arhitektura

Sodobna arhitektura Kragelj arhitektov je močna in trajnostna osnova, ki zagotavlja vizualno privlačno ter produktivno okolje za delo, počitek, študij in zabavo. Od gradnje zahtevamo veliko in smo prepričani, da mora biti stavba takšna, da spremeni vsakodnevno razmišljanje svojih uporabnikov ter jim prinaša udobje in zdravje, lastnikom pa ustvarja dodano vrednost.

Kragelj arhitekti gradijo z mislijo na bodoče gospodarske in finančne koristi, pri čemer se osredotočajo na širšo strategijo celotnih stroškov investicije in vzdrževanja, namesto na ožji in bolj tvegan pristop iz naslova začetnih vložkov. Stroški dobro zasnovane, visoko zmogljive stavbe se bodo povrnili z različnimi oprijemljivimi in neoprijemljivimi koristmi za njene uporabnike ter lastnike.

Dobra arhitektura je predvsem navdihujoča. Prijetna na pogled in za bivanje.

Oblikovanje delovnih prostorov

Zaposleni so v dobro zasnovanem delovnem prostoru učinkovitejši in hitreje vzljubijo svoje delo. Na delovnem mestu, ki zagotavlja visoko učinkovitost, ljudje z veseljem prispevajo k uspehu organizacije.

Strankam pokažemo, kako lahko bolje izkoristijo prostore in tako dosežejo najboljši možni odziv zaposlenih. V vseh fazah prenove delovnih prostorov ustvarimo dodano vrednost in se potrudimo, da dosežemo končni cilj: spodbudno delovno okolje, v katerem lahko dosežete svoje strateške poslovne cilje.

V prvi fazi projekta (raziskave in analiza) ocenimo potrebe vaše organizacije. Ob koncu druge faze (izvedba projekta) opravimo evalvacijo med zaposlenimi, nato pa rezultate ankete primerjamo z rezultati pred začetkom sprememb in tako izmerimo stopnjo uspešnosti projekta, vključno z morebitnim povečanjem produktivnosti in zadovoljstva zaposlenih pri delu.

Izvedba na ključ

Izvedba na ključ je ena od temeljnih storitev Kragelj arhitektov, ki bodočim lastnikom nepremičnin bistveno poenostavi postopek gradnje.

Ekipa Kragelj arhitektov poskrbi za vse vidike projekta, od začetka do konca. Strankam ni treba aktivno sodelovati pri projektu (razen pri opredelitvi ciljev in obsega projekta). Izvedbe na ključ si običajno zaželijo tisti, ki so že tako zelo zaposleni, zaradi česar jim učinkovitost tega pristopa h gradbenim projektom predstavlja veliko prednost.

Ko projekt zaključimo, pregledamo in dodelamo, stranka, ki je zdaj lastnik nove nepremičnine, prejme ključe in lahko takoj začne uporabljati nepremičnino.

Skoraj polovica vseh projektov podjetja Kragelj je izvedena na ključ.

Svetovanje

Kragelj arhitekti ponujajo več svetovalnih storitev, kot so analiza delovnih prostorov na osnovi raziskav, kar je primerno za večje organizacije, analiza delovnih prostorov na osnovi svetovanja, kar je primerno za manjše, manj kompleksne organizacije, evalvacije pred vselitvijo in po njej, raziskave delovnih prostorov in trajnostne arhitekture ter druge storitve, prilagojene vašim potrebam.

Bistvo naših storitev predstavlja poglobljena in natančna analiza, ki pripomore k lažjemu načrtovanju in oblikovanju, rezultat pa so delovni prostori ali poslovna stavba, ki omogočajo visoko učinkovitost.

 V dobro zasnovanem delovnem okolju je mentaliteta zaposlenih drugačna, kar posledično vodi do želenih poslovnih rezultatov, kot so večja učinkovitost posameznikov in ekip, večje zadovoljstvo pri delu ter nižji stroški poslovanja.

V okviru naših temeljnih storitev, analize potenciala delovnega prostora in analize koristi zelene arhitekture zberemo tako kvantitativne kot kvalitativne podatke, s katerimi lahko sprejmete pametnejše odločitve med projekti prenove delovnega prostora, gradnje in upravljanja sprememb.

Notranje oblikovanje

Kragelj arhitekti ustvarjamo zdrave, varne, fleksibilne in vizualno privlačne interierje, kot so prodajni prostori, pisarne, šole, hoteli ali stanovanja, ki spodbujajo zadovoljstvo, interakcije in sodelovanje. Občutek, da ste del ekipe, pa naj bo to družina ali podjetje, je pomemben, vendar pa mora biti prostor hkrati tudi takšen, da lahko v njem resnično zadihate.

Naši prostori so zasnovani tako za individualno kot za skupinsko delo. Zaradi oblikovalskih sprememb lahko vaše podjetje pričakuje večjo produktivnost ekipe in posameznikov, nižjo stopnjo odsotnosti od dela in bolniških odsotnosti ter izboljšanje drugih ključnih kazalnikov uspešnosti. V maloprodajnih prostorih, kot so trgovine, prodajalne in bančne poslovalnice, se izboljšajo prodajni rezultati ter poveča število rednih strank in zvestoba zaposlenih.

Z ustvarjanjem čudovitih interierjev za zaposlene, stranke, študente ali najemnike boste hitreje dosegli svoje cilje in si zagotovili uspešno prihodnost.

Oblikovanje blagovne znamke

Kot zunanji sodelavci vam nudimo svež, kreativen pogled na vašo blagovno znamko, pri tem pa upoštevamo tudi podatke kvalitativne in kvantitativne analize. Tako visoko stopnjo razumevanja ciljev, strategij, potreb in kulture vašega podjetja ter razumevanja trga je težko doseči brez naše strategije.

Ekipa naših izkušenih oblikovalcev z grafičnimi in slikovnimi elementi učinkovito predstavi vizualno identiteto vaše blagovne znamke, tako v okviru delovnih prostorov ter različnih produktov kot na družbenih omrežjih, s katero v svet pošljete močno in udarno sporočilo. Drugačni ste od konkurence, vaše stranke pa morajo izvedeti, zakaj.

Pomagamo vam tudi pri učinkovitem komuniciranju z vsemi ciljnimi skupinami, skladno z vašo blagovno znamko: tako z zaposlenimi kot s strankami, partnerji, dobavitelji, interesnimi skupinami, lastniki ter širšo javnostjo.

Oblikovanje produktov

Kragelj arhitekti ponujamo edinstven, vizualno privlačen in izviren dizajn produktov. Izpopolnjujemo in ustvarjamo inovativne izdelke za vse priložnosti, vključno s poslovnimi darili, darili za zaposlene oz. partnerje ob koncu leta ter morebitne druge potrebe. Odlično ustvarjamo z vsemi materiali, pri čemer najraje uporabljamo les.

Oblikujemo pohištvo in druge predmete za delovne prostore ali projekte notranjega oblikovanja ter tako ustvarjamo edinstveno, prijetno in lepo okolje, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem. Po prvem srečanju in temeljiti oceni se močno poglobimo v projekt, da ob njegovem zaključku prostori natančno odražajo vašo estetsko vizijo.

Trajnost

Naša dosledna zavezanost k trajnosti je prisotna pri vseh naših odločitvah. Kragelj arhitekti načrtujemo stavbe ter prostore, s katerimi privarčujete energijo in vodo, hkrati pa se izkoristi tudi druge neobnovljive vire. Namesto gradnje na novo se zavzemamo za ponovno uporabo ali spremembo namembnosti obstoječih stavb.

Kragelj arhitekti uporabljamo certificirane trajnostne materiale, katerih življenjski cikel – od ponovne uporabe materialov, proizvodnje, prevoza in uporabe do razgradnje – je okolju prijazen ter ne povzroča škode niti ljudem niti živalim.

Kako povečati produktivnost in finančno uspešnost s pametnejšo zasnovo delovnih prostorov?

Katere so napake, ki se jih morate izogniti?

Pridobite svoj brezplačni vodnik zdaj!