Izvajamo projekte zelene arhitekture in preobrazbe poslovnih prostorov, ki so prilagojeni potrebam naših naročnikov.

O nas

Oblikovanje delovnih prostorov in arhitektura sta naši največji strasti, obenem pa smo tudi navdušeni ljubitelji klasične glasbe in literature, zdravega življenjskega sloga, popotovanj, športnih užitkov ter kulinarike. Neredko naše rešitve, vezane na oblikovanje in delovne prostore, izhajajo iz najbolj nepričakovanih krajev.

Naši sodelavci so študirali, delali ter objavili številne knjige in članke ter ustanovili podjetja v več deset državah na štirih celinah. Še vedno pa nenehno raziskujemo nova ozemlja, tako v dobesednem kot v prenesenem pomenu, da bi razširili svoja znanja in našli nove, inovativne rešitve.

Bili smo že v vlogah lastnikov podjetij, vodij, svetovalcev in zaposlenih, zato razumemo poglede, potrebe in izzive različnih akterjev. Skrbimo za odlično kakovost, hkrati pa si prizadevamo, da bi bil proces oblikovanja in sprememb lahkoten ter zabaven, saj ugotavljamo, da pozitivna izkušnja sodelovanja vodi k boljšim rezultatom.

Storitve

Strokovno znanje naše ekipe zajema področja arhitekture in notranjega oblikovanja, prostorskega načrtovanja, organizacijskega razvoja, vpliva delovnega okolja na počutje, vodenja projektov in upravljanja sprememb. Načrtujemo, upravljamo in izvajamo projekte zelene arhitekture ter transformacije poslovnih prostorov, ki so prilagojeni potrebam in pogojem naših naročnikov.

Člani naše mednarodne ekipe redno gostujejo na konferencah, objavljajo članke ter knjige o dizajnu in strategiji delovnih prostorov ter imajo za seboj že številne zadovoljne naročnike. Naši naročniki so vodje ter nosilci odločanja v srednje velikih oz. velikih organizacijah, ki se vidijo kot pionirji na svojih področjih in radi raziskujejo nove načine dela, da bi ostali konkurenčni.

Kako povečati produktivnost in finančno uspešnost s pametnejšo zasnovo delovnih prostorov?

Katere so napake, ki se jih morate izogniti?

Pridobite svoj brezplačni vodnik zdaj!