Raziskava Workplace Survey Slovenija 2020

9.99

Nigel Oseland & Alja Ceglar

Dr. Nigel Oseland (ob pomoči Alje Ceglar) je na vzorcu nekaj sto slovenskih podjetij razložil rezultate nacionalne raziskave o učinkovitosti delovnih prostorov in vplivu ukrepov Covid na zadovoljstvo zaposlenih, produktivnost in poslovno uspešnost.

Category:

Opis

WDC20 predstavitev rezultatov nacionalne raziskave o učinkovitosti delovnih prostorov za leto 2020 in vplivu ukrepov Covid na zadovoljstvo zaposlenih, produktivnost in poslovno uspešnost. Prva tovrstna raziskava v Sloveniji je bila izvedena avgusta in septembra 2020 in nam je dala jasno sliko o stanju v delovnih okoljih v Sloveniji ter o tem, kaj lahko organizacije storijo za podporo dobremu počutju in uspešnosti svojih zaposlenih.

Vprašanja v raziskavi so preučevala vrsto dejavnikov, povezanih z uspešnostjo in izkušnjami zaposlenih, vključno z delovno lokacijo, fizičnim okoljem in tehnologijo ter osredotočenostjo na delo, komunikacijo in socialnimi povezavami. Ta nova spoznanja so zelo dragocena za prilagajanje delovnega mesta svetu po ukrepih Covid ter za razvoj strategij za nemoten in učinkovit prehod na prihodnje načine dela.

Neodvisno raziskavo sta izvedli družbi Kragelj arhitekti in Workplace Unlimited pod vodstvom in nadzorom dr. Nigela Oselanda, stratega za delovne prostore, okoljskega psihologa in menedžerja sprememb, ki razume človeške izkušnje, zlasti to, kakšno vedenje lahko vodi k večji vključenosti na delovnem mestu, boljšim idejam in višji produktivnosti. Nigel Oseland je iskan mednarodni govorec ter avtor več člankov in knjig, med drugim “Improving Office Productivity – A Practical Guide for Business and Facilities Managers”. Leta 2003 je ustanovil serijo konferenc Workplace Trends, ki je prerasla v obvezen dogodek za strokovnjake s področja oblikovanja in upravljanja delovnih prostorov. Leta 2018 se je konferenca Workplace Trends razširila v København in New York.

.

Dr. Nigel Oseland

WP strateg & change manager – Workplace Unlimited, Združeno kraljestvo

Nigel Oseland je strateg za delovna mesta, okoljski psiholog in vodja sprememb, ki razume človeško izkušnjo, zlasti to, kakšno vedenje lahko vodi k večji zavzetosti na delovnem mestu, več idejam in večji produktivnosti. Nigel Oseland je iskan mednarodni govorec ter avtor več člankov in knjig, med drugim “Improving Office Productivity – A Practical Guide for Business and Facilities Managers”. Leta 2003 je ustanovil serijo konferenc Workplace Trends, ki je prerasla v obvezen dogodek za strokovnjake s področja oblikovanja in upravljanja delovnih prostorov. Leta 2018 se je konferenca Workplace Trends razširila v København in New York.

Preberite naš intervju z Nigelom

Alja Ceglar

Arhitekt & Vodja projektov – Kragelj Arhitekti, Slovenija

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raziskava Workplace Survey Slovenija 2020”