Razvoj Merckovega inovacijskega centra

9.99

Thomas Fundneider

Thomas Fundneider, ki je sodeloval pri oblikovanju Merckovega inovacijskega centra, ki se ponaša s prelomno arhitekturo in popolnoma novim operacijskim sistemom, razloži, kako se je vse skupaj začelo, kakšni so bili cilji, izzivi in ustvarjalne rešitve ter kako nova stavba podpira Merck, njegove zaposlene in poslovno vizijo.

Category:

Opis

Thomas Fundneider

Founder & CEO

theLivingCore, Avstrija

Podjetje Merck, ki je že tako zelo inovativno podjetje in eno vodilnih tehnoloških podjetij na svetu, je naredilo še korak naprej in zgradilo inovacijski center, ki se ponaša s prelomno arhitekturo in popolnoma novim operacijskim sistemom. Thomas Fundneider, izvršni direktor podjetja, ki je soustvarilo projekt, v tej predstavitvi na konferenci WDC20 pojasnjuje, kako se je vse skupaj začelo, kakšni so bili cilji, izzivi in ustvarjalne rešitve ter kako nova stavba podpira Merck, njegove zaposlene in njegovo poslovno vizijo.

Thomas Fundneider je ustanovitelj in izvršni direktor podjetja theLivingCore, ki se ukvarja z arhitekturo znanja in inovacij in je specializirano za področja strategije, inovacij in preobrazbe. Ker ima izkušnje s krajinsko arhitekturo, se že vrsto let osredotoča na vzpostavljanje inovativne in podjetniške kulture in miselnosti v organizacijah. Sooblikoval je vodilne inovacijske metode in praktične okvire, kot sta “Enabling Spaces” in “Emergent Innovation”. Thomas Fundneider predava na več evropskih univerzah na temo podjetništva, inovacij in “enabling spaces”. Je član upravnega odbora mreže trendov LaFutura in član upravnega odbora Bertalanffyjevega centra za preučevanje sistemskih znanosti.

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “Razvoj Merckovega inovacijskega centra”