Merilo dobrega počutja: Kako vaši delovni prostori podpirajo vaše zaposlene

9.99

Kyle de Bruin

Kyle v svoji predstavitvi na konferenci WDC20 pojasnjuje, kako vaši delovni prostori podpirajo vaše zaposlene in kaj lahko storite, da to izboljšate. Ker je Leesman zbral več kot 100.000 odgovorov na temo, kako bolje razumeti, kako delovno mesto podpira dobro počutje in produktivnost ljudi, ki tam delajo, je zdaj v edinstvenem položaju, da lahko interpretira ugotovitve.

Category:

Opis

Kyle de Bruin

Razvoj direktor – Leesman, Združeno kraljestvo

 

Leta 2019 se je podjetje Leesman povezalo z družbo Delos (ustanovitelji inštituta WELL Building Institute), da bi oblikovalo poseben sklop vprašanj za boljše razumevanje, kako delovno okolje podpira dobro počutje in produktivnost ljudi, ki tam delajo. Ker je bilo na to temo zbranih že več kot 100.000 odgovorov, je podjetje Leesman v edinstvenem položaju za interpretacijo ugotovitev. V tej predstavitvi na konferenci WDC20 vam bo Kyle pokazal, kako vaši delovni prostori podpirajo vaše zaposlene in kaj lahko storite, da to izboljšate.

Kyle, ki je v preteklosti skrbel za podporo velikim mednarodnim potrošniškim blagovnim znamkam in trgovcem na drobno pri dostavi njihovih izdelkov na trg, je specializiran za reševanje zapletenih poslovnih izzivov po vsem svetu. Te izkušnje Kyle zdaj uporablja na področju delovnih prostorov, kjer zagotavlja analize in vpoglede za strokovnjake CRE, FM in HR v številnih največjih in najnaprednejših organizacijah na svetu.

Leesman meri izkušnje zaposlenih z indeksom Leesman – globalnim orodjem za poslovno obveščanje, ki zajema povratne informacije zaposlenih o tem, kako učinkovito delovno mesto podpira njih in njihovo delo, ter organizacijam zagotavlja ključne podatke o tem, kako uspešne so njihove stavbe. Uspešnost se nato primerja z največjo svetovno zbirko podatkov o izkušnjah zaposlenih, ki obsega 800.000 posameznih odgovorov, in kjer so statistična zanesljivost, raziskovalna širina in raznolikost teh podatkov brez primere.

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merilo dobrega počutja: Kako vaši delovni prostori podpirajo vaše zaposlene”