Prihodnost vodenja

9.99

Randy Gage

Pridružite se idejnemu leaderju Randyju Gageu na provokativni in odkriti razpravi o izzivih, s katerimi se boste soočili, ko boste vodili svoje ekipe in organizacijo v najbolj kataklizmičnem in prelomnem desetletju v zgodovini človeštva. Spoznali boste, kakšna bo prihodnost vodenja, kako najbolje pogledati “izven okvirov”, da bi jo predvideli, in kako se pripraviti na vodenje v tej novi resničnosti.

Category:

Opis

Randy Gage

Avtor in govorec – RandyGage.com, ZDA

 

Trenutno se nahajamo v najbolj kataklizmičnem in prelomnem desetletju v zgodovini človeštva. Hitrost sprememb se povečuje. Spremeniti se bodo morala delovna okolja, organizacijska kultura in, kar je najpomembneje, vodilni. Rešitve za številne izzive, s katerimi se boste soočali, še niso niti razvite.

Pridružite se idejnemu leaderju Randyju Gageu na predstavitvi WDC20, kjer boste provokativno in odkrito raziskali izzive, s katerimi se boste soočali v prihodnosti, ko boste vodili svoje ekipe in organizacijo. Odkrili boste, kakšna bo prihodnost vodenja, kako najbolje pogledati “izven okvirov”, da bi jo predvideli, in kako se pripraviti na vodenje v tej novi resničnosti.

Randy Gage je ameriški idejni vodja z edinstveno vizijo, kako uspeti v novem gospodarstvu. Je avtor 13 knjig, ki so bile prevedene v 25 jezikov, med drugim uspešnic New York Timesa Risky Is the New Safe in Mad Genius. Randy je delal kot tržni strateg zasebnih in javnih podjetij v Sloveniji, na Hrvaškem in v drugih državah v regiji.

”Ljudje, ki bodo v novem gospodarstvu ustvarili blaginjo, bodo pred trendi in jih predvideli, namesto da bi se naivno odzivali na to, kar se je zgodilo včeraj. Če želite danes ustvariti blaginjo, morate postati kritični mislec in razbliniti konvencionalno modrost.”

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “Prihodnost vodenja”