Študije primerov delovnih prostorov 2020

9.99

Alenka Kragelj Eržen

Prisluhnite Alenki, ki vam bo predstavila strategije, izvedbo, rezultate in pridobljene izkušnje za izbrane projekte na področju delovnih prostorov, kot so GenePlanet, Adrial in Nexter, ter uveljavljene korporacije, kot so Zavarovalnica Triglav, A1 in BSH.

Category:

Opis

Alenka Kragelj Eržen

Ustanovitelj in glavni arhitekt – Kragelj Arhitekti, Slovenija

WDC20 predstavitev študij primerov najboljših praks v letu 2020, ki jih je pripravilo podjetje Kragelj arhitekti.  V predavanju Alenka predstavi strategije, izvedbo, rezultate in pridobljene izkušnje za podjetja Geneplanet, Adrial in Nexter, mlada, progresivna podjetja, pa tudi uveljavljene korporacije, kot so Zavarovalnica Triglav, A1 in BSH.

Alenka Kragelj Eržen je arhitektka, strateginja za delovna mesta, oblikovalka in vodja projektov s 15-letnimi izkušnjami pri projektih za poslovne naročnike. Je tudi trenerka, vodja sprememb in izvajalka delavnic, ki organizacijam in njihovim zaposlenim pomaga pri prehodu na nove, učinkovitejše metode dela. Alenka je uspešno vodila obsežne projekte raziskav, oblikovanja delovnih mest in selitve pisarn za stranke, kot so A1 in VIP Mobile (člana skupine Telekom Austria), Outfit7, Grey Worldwide, Krka, Prva Group, Triglav Insurance Group, Medis, DARS, Unicredit, Sberbank in druge.

Strastno zagovarja idejo, da so ljudje v središču oblikovanja delovnih prostorov. Alenka govori na arhitekturnih dogodkih in je avtorica številnih člankov o arhitekturi, notranjem oblikovanju in strategijah oblikovanja delovnih prostorov.

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “Študije primerov delovnih prostorov 2020”