WDC20 – paketna ponudba

35.99

Tretja letna konferenca Workplace Design je bila uspešna!  Oglejte si predstavitve in razprave o izzivih in rešitvah ter študijah primerov dobrih praks iz lokalnih in mednarodnih projektov strategije delovnih prostorov ter spoznajte povezavo med kakovostjo delovnega okolja, produktivnostjo in poslovno uspešnostjo.

Category:

Opis

Kako lahko bolje delamo? Kako lahko ustvarimo boljše delovna okolje? Kako so videti prostori prihodnosti?

Šest strokovnjakov iz štirih držav je na odru razpravljalo o oblikovanju delovnih mest z vidika arhitekture, raziskav, psihologije, organizacijskega oblikovanja in upravljanja sprememb. Predstavitve so se dotaknile vrste zelo pomembnih tem, skupaj pa so tvorile logično in pronicljivo pripoved – načrt za uspeh v delovnem okolju in pri poslovanju.

 

Delovni prostori bodo še naprej igrali pomembno vlogo, vendar bo njihov namen drugačen. Kakšno bo delovno okolje v prihodnosti, bomo odločili sami. Vključiti se moramo v resnične pogovore ter uporabiti vse znanje in spoznanja, ki smo jih pridobili med tem “eksperimentom” leta 2020, za sprejemanje pametnih odločitev

Delovno okolje se nenehno spreminja in razvija. Čeprav smo se med pandemijo COVID-19 veliko naučili o tem, kako bi lahko delali bolje, moramo še naprej raziskovati in eksperimentirati. Z radovednim in odprtim pristopom bomo lažje razumeli tudi spremembe okoli nas in izkoristili nove priložnosti, ko se bodo pojavile.

O strokovnjakih:

 

Kyle De Bruin

Razvojni direktor -Leesman, Združeno kraljestvo

 

Kyle, ki je v preteklosti skrbel za podporo velikim mednarodnim potrošniškim blagovnim znamkam in trgovcem na drobno pri dostavi njihovih izdelkov na trg, je specializiran za reševanje zapletenih poslovnih izzivov po vsem svetu. Te izkušnje Kyle zdaj uporablja na področju delovnih prostorov, kjer zagotavlja analize in vpoglede za strokovnjake CRE, FM in HR v številnih največjih in najnaprednejših organizacijah na svetu.

Leesman meri izkušnje zaposlenih z indeksom Leesman – globalnim orodjem za poslovno obveščanje, ki zajema povratne informacije zaposlenih o tem, kako učinkovito delovno mesto podpira njih in njihovo delo, ter organizacijam zagotavlja ključne podatke o tem, kako uspešne so njihove stavbe. Uspešnost se nato primerja z največjo svetovno zbirko podatkov o izkušnjah zaposlenih, ki obsega 800.000 posameznih odgovorov, in kjer so statistična zanesljivost, raziskovalna širina in raznolikost teh podatkov brez primere.

 

Alenka Kragelj Eržen

Ustanovitelj in glavni arhitekt

Kragelj arhitekti, Slovenija

 

Alenka Kragelj Eržen je arhitektka, strateginja za delovna mesta, oblikovalka in vodja projektov s 15-letnimi izkušnjami pri projektih za poslovne naročnike. Je tudi trenerka, vodja sprememb in izvajalka delavnic, ki organizacijam in njihovim zaposlenim pomaga pri prehodu na nove, učinkovitejše metode dela. Alenka je uspešno vodila obsežne projekte raziskav, oblikovanja delovnih mest in selitve pisarn za stranke, kot so A1 in VIP Mobile (člana skupine Telekom Austria), Outfit7, Grey Worldwide, Krka, Prva Group, Triglav Insurance Group, Medis, DARS, Unicredit, Sberbank in druge.

Strastno zagovarja idejo, da so ljudje v središču oblikovanja delovnih prostorov. Alenka govori na arhitekturnih dogodkih in je avtorica številnih člankov o arhitekturi, notranjem oblikovanju in strategijah oblikovanja delovnih prostorov.

 

Dr. Nigel Oseland

WP strategist & change manager

Workplace Unlimited, Združeno kraljestvo

 

Dr. Nigel Oseland je strateg za delovna mesta, okoljski psiholog in vodja sprememb, ki razume človeško izkušnjo, zlasti to, kakšno vedenje lahko vodi k večji zavzetosti na delovnem mestu, več idejam in večji produktivnosti. Nigel Oseland je iskan mednarodni govorec ter avtor več člankov in knjig, med drugim “Improving Office Productivity – A Practical Guide for Business and Facilities Managers”. Leta 2003 je ustanovil serijo konferenc Workplace Trends, ki je prerasla v obvezen dogodek za strokovnjake s področja oblikovanja in upravljanja delovnih prostorov. Leta 2018 se je konferenca Workplace Trends razširila v København in New York.

V svoji svetovalni karieri je Nigel sodeloval z vodilnimi svetovnimi finančnimi, maloprodajnimi in tehnološkimi podjetji, kot so BP, Shell, Barclays, Deutsche Bank, GSK, Morgan Stanley, IBM in Visa International. Vodi svoje svetovalno podjetje Workplace Unlimited s sedežem v Londonu v Združenem kraljestvu in sodeluje s Kragelj arhitekti pri projektih strategije delovnih prostorov, ki jih je leta 2003 organiziral serijo konferenc Workplace Trends, ki so se razvila v obvezen dogodek za strokovnjake s področja oblikovanja in upravljanja delovnih prostorov.

 

Thomas Fundneider

Ustanovitelj in izvršni direktor

theLivingCore, Avstrija

 

Thomas Fundneider je ustanovitelj in izvršni direktor podjetja theLivingCore, ki se ukvarja z arhitekturo znanja in inovacij in je specializirano za področja strategije, inovacij in preobrazbe. Ker ima izkušnje s krajinsko arhitekturo, se že vrsto let osredotoča na vzpostavljanje inovativne in podjetniške kulture in miselnosti v organizacijah. Sooblikoval je vodilne inovacijske metode in praktične okvire, kot sta “Enabling Spaces” in “Emergent Innovation”. Thomas Fundneider predava na več evropskih univerzah na temo podjetništva, inovacij in “enabling spaces”. Je član upravnega odbora mreže trendov LaFutura in član upravnega odbora Bertalanffyjevega centra za preučevanje sistemskih znanosti.

 

Randy Gage

Avtor in govorec

RandyGage.com, ZDA

 

Randy Gage je ameriški idejni vodja z edinstveno vizijo, kako uspeti v novem gospodarstvu. Je avtor 13 knjig, ki so bile prevedene v 25 jezikov, med drugim uspešnic New York Timesa Risky Is the New Safe in Mad Genius. Randy je delal kot tržni strateg zasebnih in javnih podjetij v Sloveniji, na Hrvaškem in v drugih državah v regiji.

Ocene

There are no reviews yet.

Be the first to review “WDC20 – paketna ponudba”